Goedkope webshop,
professioneel en functioneel,
voor slechts €995,-

Wil je graag een eigen webshop, maar vind je de kosten voor het laten opzetten van zo’n eigen webwinkel te duur? De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen vaak aardig in de cijfers lopen, waardoor uiteindelijk veel mensen er voor kiezen om geen eigen webshop te beginnen. Wij van Roweb Webdesign Deurne hebben hier een oplossing voor; wij hebben een demo-webshop aangemaakt die als basis kan dienen voor de door ons te verkopen webwinkels. Als de klant voor deze opzet kiest, kunnen we heel veel tijd en voor de klant dus ook veel geld besparen. Op deze manier heb je een professionele eigen webwinkel met alle nodige functies en zelfs enkele handige extra’s, zoals bijvoorbeeld een zoekfunctie, productfilters en het automatisch aanmaken en verzenden van PDF-facturen.

Dit alles kunnen wij je aanbieden voor €995,- (excl. BTW)

Mocht je de demowebsite bezoeken, dan raden wij je aan om een account aan te maken, bestelling te plaatsen etc.., zodat je een goed beeld krijgt hoe alles werkt. Wij doen hier verder niks mee en de gegevens worden regelmatig verwijderd.

Voor €995,-  heb je de webshop zoals deze nu is, maar dan wel gevuld met je eigen logo, teksten en afbeeldingen. De producten die nu op de website staan dienen enkel als voorbeeld en zullen natuurlijk verwijderd worden. Je eigen producten zullen toegevoegd moeten worden. Je kunt de website vullen met alle soorten producten, dus staar je niet blind op de artikelen die er nu als voorbeeld op staan. Of het nu bijvoorbeeld elektronica, schoonheidsproducten of voedselwaren zijn, alles is mogelijk. Wij voegen tot 10 producten gratis voor je toe. Het zelf toevoegen van producten is voor de meeste mensen die met een PC / laptop overweg kunnen goed te doen. Wij kunnen je daar uiteraard ook mee helpen en mocht je kiezen voor één van onze onderhoudscontracten, dan zit daar vaak voldoende tijd bij om producten toe te laten voegen of aan te laten passen.

Verder zullen wij een bezorgdienst (bijvoorbeeld PostNL) en een betaalsysteem naar keuze voor je op de website toevoegen. Ideal, Bancontact, uitgesteld betalen en nog veel meer, het is allemaal mogelijk. Er zal voor deze diensten wel een account aangemaakt moeten worden, maar daar kunnen we je tegen die tijd verder over informeren. Mocht je er voor kiezen om bij ons de hosting / onderhoudscontract af te nemen dan zit daar ook een zakelijk E-mail adres bij inbegrepen zonder extra kosten.

Op de webshop zijn ook algemene voorwaarden, privacybeleid en een retourneringsbeleid te vinden. Deze zijn vaak verplicht om bezorgdiensten en betaaldiensten te kunnen gebruiken. Deze teksten mogen gebruikt worden, maar zullen wel nog wat aangepast moeten worden, betreft bedrijfsnaam en eventueel op de soort producten die je verkoopt. In overleg met de klant, zal dit ook geregeld worden.

Mocht je de demowebsite bezoeken, dan raden wij je aan om een account aan te maken, bestelling te plaatsen etc.., zodat je een goed beeld krijgt hoe alles werkt. Wij doen hier verder niks mee en de gegevens worden regelmatig verwijderd.

Onderhoud

Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om bij ons de hosting en het onderhoud af te nemen. Dit is al mogelijk vanaf €21,- per maand. Dit is zeker niet verplicht en mocht je een eigen hosting hebben dan zullen wij daar heel graag je eigen webshop op plaatsen. Het afnemen van hosting en onderhoud bij ons biedt wel enkele voordelen:

  • Verschillende componenten van de website moeten regelmatig geüpdatet worden. Deze updates kunnen soms voor foutjes in de website zorgen en zullen meteen verholpen moeten worden. Bij al onze contracten wordt dit voor je geregeld.
  • Bij al onze contracten zit een zakelijk E-mail adres inbegrepen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld info@mijnwebshop.nl of contact@mijnwebshop.nl.
  • Om de website te bouwen worden enkele plugins gebruikt die maandelijkse of jaarlijkse kosten met zich meebrengen. Deze kosten zitten bij al onze contracten inbegrepen.
  • De kosten voor het aanvragen en jaarlijks verlengen van de domeinnaam zit bij alle contracten inbegrepen.
  • Verschillende componenten van de website moeten regelmatig geüpdatet worden. Deze updates kunnen soms voor foutjes in de website zorgen en zullen meteen verholpen moeten worden. Bij al onze contracten wordt dit voor je geregeld.
  • Mocht je kiezen voor een contract met extra uren buiten het standaard onderhoud, omdat je regelmatig producten of andere zaken op de webshop wilt toevoegen of veranderen, dan betaal je per uur aanzienlijk minder dan het reguliere uurtarief.
  • Na het afsluiten of opwaarderen van een onderhoudscontract zijn deze na drie maanden maandelijks opzegbaar of naar benenden af te stellen. Je zit dus niet vast aan een langdurig contract.

Kort samen gevat is het grote voordeel van een onderhoudscontract dat je alles op één plek hebt en gegarandeerd bent van een goed bijgehouden website.